Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΛΚΗ ΖΕΗ ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
24 Οκτωβρίου 2012
ΑΛΚΗ ΖΕΗ ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στη 1.00μμ, στους 103,7
του β΄ προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδίδεται πανελλαδικά και
μέσω διαδικτύου στο site: http://www.ert.gr/deytero
Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και η ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ έχει ως επίτιμη καλεσμένη της την πολυαγαπημένη συγγραφέα των παιδιών ΑΛΚΗ ΖΕΗ, που μιλάει στα βιβλία της για Αγώνα, Αντίσταση, Ελευθερία, Ελπίδα, μετατρέποντας τα προσωπικά της βιώματα σε συναρπαστικά μυθιστορήματα.

Έχοντας ζήσει τον πόλεμο, την κατοχή, την δικτατορία, την εξορία, έχοντας αγωνιστεί μέσα και έξω από την Ελλάδα για τα πιστεύω της, για έναν καλύτερο κόσμο, θα συζητήσει με τα παιδιά του θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (www.kethea-strofi.gr) για τη πολυτάραχη ζωή της, για τον “Μεγάλο Περίπατο του Πέτρου”, “το Καπλάνι της Βιτρίνας”, για “μια Κυριακή του Απρίλη” για τον “Θείο Πλάτωνα”, τα πιο γνωστά κι αγαπημένα βιβλία της που έχουν σπάσει  ρεκόρ επανεκδόσεων και έχουν αποσπάσει πλήθος διεθνών και ελληνικών βραβείων.

Η ΑΛΚΗ ΖΕΗ θα μας μιλήσει για τα πάρτυ της Κατοχής που οργάνωναν για να καλύπτουν τις προετοιμασίες για τις προκηρύξεις και τα πανό της Αντίστασης, για την πείνα, για την εξορία, για τις ατομικές φιλοδοξίες που υποχωρούσαν μπροστά στα συλλογικά οράματα, για ανατροπές, διωγμούς και αγώνες για ελευθερία.


Με αφορμή το βιβλίο της για τα ναρκωτικά με τίτλο 
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΗΣ 
που έγραψε μετά την θητεία της στο Δ.Σ του ΚΕΘΕΑ, η ΑΛΚΗ ΖΕΗ θα μιλήσει με τη Νατάσσα, τον Στέλιο και την Χριστίνα για την εξάρτηση, την απεξάρτηση και έναν εξίσου δύσκολο αγώνα που οδηγεί στη λύτρωση και την ελευθερία.

Αυτή η εκπομπή τραγουδά ένα τραγούδι που φλογίζει τις καρδιές !
Πάντα μπροστά για μια καινούργια ζωή !

Μην την χάσετε  !
Παραγωγός : Γιάννα Τριανταφύλλη
Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου